Gran èxit d'assistència en el nostre primer Nexica Security Experience!

Gran èxit d'assistència en el nostre primer Nexica Security Experience!

Ha arribat el dia del nostre primer Nexica Security Experience! El Mercat de Santa Caterina de Barcelona ha estat l'espai escollit, tot un descobriment! La sessió ha transcorregut amb una ponència sobre ciberseguretat de la mà del nostre CTO, Sergi de la Torre, que ha destacat la importància de la seguretat al núvol i d'estar ben protegits davant un atac ransomware, arran dels atacs massius ococrreguts a nivell mundial en els últims dies del programari maliciós WannaCry. Hem tingut el privilegi de comptar amb la presència de Javier Ocaña, Systems Engineer de NetApp, que ha parlat de la importància de la protecció de dades. 

A més, hem tingut la oportunitat de realitzar una visita guiada pel Mercat de Santa Caterina i per les seves ruines del convent dominic, amb el mateix nom, que daten del segle XIII (ubicats en el mateix recinte del mercat), primera seu del Consell de Cent de la ciutat comtall. I per rematar la jornada, vam gaudir d'un execel.lent tast de caves i un exquisit dinar amb productes de primera qualitat del mateix mercat. 

Si t'has perdut l'esdeveniment i vols solicitar-nos informació, pots contactar amb el teu account manager o omple el formulari de contacte.