Com pots protegir-te d'un ransomware?

Com pots protegir-te d'un ransomware?

Ransomware va irrompre en la conciència pública el passat 12 de maig quan WannaCry va infectar màquines de forma massiva en més de 150 païssos. El major atac de ransomware mai vist fins a la data va afectar organitzacions que, fins al moment, tenien una imatge de fortalesa a prova de les màximes exigències. Mentre l'amenaça remitia, ja estaven sorgint noves varietats de ransomware.

Però la bona notícia és que no és massa tard per a establir una defensa robusta i ara t'expliquem com: sempre és millor detenir un atac de ransomware tan aviat com sigui possible. 

Idealment, s'ha de detenir a l'escriptori, abans que el ransomware tingui l'oportunitat de xifrar tots els arxius. Per tant, és important comprendre l'amenaça i utilitzar solucions de protecció de dades que permetin un equip de seguretat respondre ràpidament a un atac de ransomware, sense interrompre el flux de feina als equips d'escriptori i xarxes, així com als usuaris de la xarxa.

Afortunadament, Nexica disposa d'una nova generació de protecció de dades per a sistemes operatius Windows: Acronis Active Protection (AAP) deté el ransomware gràcies a la seva funció d'autodefensa i la còpia de seguretat és en temps real, tot això amb una interfaç transparent i fàcil d'utilitzar que funciona gairebé automàticament i combinat amb el teu antivirus i backup al núvol de Nexica amb Veeam i NetApp.

Demana ja la teva proposta la teu Account Manager de Nexica o escriu-nos a hola@nexica.com i t'informarem de com protegir els teus ordinadors i sistemes contra futures amenaces i detenint els atacs de forma ràpida, segura i eficaç.