Estàs protegit? Et gestionem la teva plataforma

Davant el recent atac massiu de ransomware, variant del WannaCry, que ha afectat sistemes Windows, i dins de l'activat Pla de prevenció i mitigació de Nexica, el nostre equip de Suport 24x7 ha atès centenars de trucades i e-mails per tal de protegir els sistemes i dades dels nostres clients.

Des de fa més de 20 anys estem gestionant els serveis IT més crítics dels nostres clients, ajudant-los a tenir una infraestructura robusta, al núvol o al teu data center. Formem i certifiquem cada setmana diferents perfils tècnics per a donar un servei end-to-end en un ampli ventall de tecnologies. 

I és que som especialistes en serveis gestionats, ja siguin els teus sistemes operatius Windows o Linux com sistemes d'emmagatzematge NAS/SAN/DAS, fins a la gestió del teu Networking per a obtenir unes conexions segures, amb independència de la uubicació de la teva infraestructura IT. Tot això, on-premises al teu CPD o en algunes de les nostres modalitats cloud, i amb el nostre servei, atenció i administració proactiva i Suport 24x7.

Per tal que puguis dormir tranquil i que no et donin ganes de plorar amb cap WannaCry que pugui aparèixer de nou, t'oferim l'oportunitat de convertir-te en Client Managed, per a que nosaltres poguem gestionar els teus sistemes (còpies de seguretat, actualitzacions, última tecnologia, expertise...) i tu puguis dedicar-te a altres tasques de valor afegit en tecnologia dins de la teva empresa.

Contacta amb el teu account manager o omple el formulari de contacte i et farem una proposta a mida: nosaltres ens encarreguem de tot i així estaràs segur en cas de qualsevol amenaça.